kds

De training – hoe werkt het?

De training – hoe werkt het?

Welkom bij de training ‘Depri’

Deze training geeft je informatie, tips en eenvoudige oefeningen om je dip aan te pakken. De training helpt je stil te staan bij jouw gedachten en gewoonten. Met behulp van de oefeningen en tips ga je bewuster kijken naar je gedrag en kun je leren hoe je positief blijft. Onderwerpen die aan orde komen zijn onder andere je humeur, gedachten, denkfouten, het belang van positieve ervaringen en een gezonde leefstijl. Heb je vragen? Stel deze dan aan je zorgverlener.

Starten en het opslaan van je oefeningen

Met de knop ‘Start de training’ start je direct de oefeningen. Wil je naar een volgend onderdeel in de training? Klik dan onderaan de pagina op de pijl (let op: als je iets hebt ingevuld, moet je de pijlen gebruiken om deze gegevens te behouden).

Start de training >>

Wat kun je hier nog meer doen?

Zoals je kunt zien aan de menubalk bovenin, geeft deze omgeving je veel extra informatie. Zo kun je bij ‘Onderwerpen’ meer achtergrondinformatie lezen. Of je kunt eerst op de home pagina de korte zelftest doen. Deze mini-test adviseert je welke oefeningen in de module extra interessant voor je kunnen zijn.